donderdag 17 juni 2010

Hij had blijkbaar geen dubbele longen...

16-06-2010

  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 22.10 uur. V.B. (19j) uit Maaseik steekt over zonder voorrang te verlenen aan P.P. (23j) uit Maaseik.
17-06-2010

  • Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik om 01.50 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een voertuig over de weg zwalpen, linker richtingsaanwijzer staat op doch bestuurder draait nergens af. C.J. (57j) is bestuurder en is kennelijk dronken. Hij spreekt met dubbele tong en kan niet op zijn benen staan. De passagier gaat te voet naar huis. C.J. slaagt er niet in een ademtest af te leveren. Bloedproef wordt afgenomen. Rijbewijs ingetrokken.
  • Diefstal braak op Bosstraat te Maaseik tnv optiek. Alarm gaat af. De politieploegen zijn binnen enkele minuten ter plaatse doch daders reeds verdwenen. Braak aan voordeur. Er zijn drie (3) daders. Daders weten perfect welke brillen ze willen, goedkopere brillen worden niet meegenomen. Onderzoek is bezig.
  • Voertuigbrand op Ridderpadstraat te Maaseik om 04.50 uur. Op de parking achter het kerkhof treft de politie een voertuig aan dat in brand staat. De 56-jarige bestuurder wordt zwaar verbrand in de buurt aangetroffen en overgebracht via Maaseik naar het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek. De precieze omstandigheden dienen verder onderzocht.
  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 08.30 uur. S.J. uit Maaseik staat geparkeerd op parkeerstrook. Voor hem staat de camionette van V.C. uit Arendonk geparkeerd met ladderaanhangwagen. Camionette bolt achteruit en gekoppelde aanhangwagen komt in aanrijding met geparkeerd voertuig.
Overval Buurtwinkel H V D Goesstraat te Maaseik dd 29/04/2010 :

De vruchtbare samenwerking tussen PZ Gaoz en PZ Maasland heeft geleid tot de vatting van de daders van de overval. Een 18-jarige uit Dilsen en een 17 -jarige uit Genk hebben de overval bekend en werden voor de onderzoeksrechter/jeugdrechter geleid. Beiden zijn gekend voor andere feiten en verder onderzoek dient uit te wijzen of ze nog voor andere feiten in aanmerking komen.
Met dank aan de collega's van PZ Gaoz.