donderdag 24 juni 2010

Had zeker een onderzettertje nodig..

23-06-2010
  • Vandalisme op Europalaan te Dilsen. Onbekende heeft met een glassnijder een cirkel in de voorruit van de wagen gesneden.
  • Verkeersongeval op het jaagpad (Brugstraat) om 14.00 uur te Rotem. Alle betrokkenen zijn reeds afgevoerd naar het ziekenhuis te Maaseik. Er zou een aanrijding gebeurd zijn tussen D.C. (57j) die met haar man aan het wielrennen was en M.P. (73j) uit Maaseik die met zijn kameraad B.R. (73j) aan het fietsen was langs het kanaal. Gekomen thv de brug in Rotem zijn beide partijen op elkaar ingereden. Ze komen ten val en B.R. komt hierdoor ook ten val daar hij achter M.P. reed en niet meer kon uitwijken voor de gevallen fietsers. D.C en M.P. licht gekwetst, B.R. ernstige verwondingen aan hoofd en lichaam.
  • Diefstal fiets op Sportlaan te Maaseik.
  • Vandalisme op Rechtestraat te Dilsen. Twee banden van wagen stukgestoken.
24-06-2010

  • Bewoner geeft geen levensteken op M Stansstraat te Dilsen. Brandweer/politie hebben zich toegang verschaft tot de woning, bewoner leeft nog en wordt met de ziekenwagen overgebracht naar Maaseik voor verder onderzoek, is niet in staat voor zichzelf te zorgen. Verdere opvolging door de sociale dienst van de politie en het OCMW.
  • Brand op O Ophoverbaan te Maaseik. Ter plaatse blijkt een kleine gasbus ontploft te zijn, hierdoor zijn houten hokken in brand gegaan. Een politie-inspecteur (wonende tegenover de woning) had de ontploffing gehoord en is ter plaatse gaan kijken. Dmv de tuinslang van de buur heeft de collega het vuur kunnen blussen. Schade blijft beperkt door snelle handeling.