woensdag 23 juni 2010

There can be only one!

22-06-2010

  • Oplichting op Voorshoventerweg te Maaseik. Een inwoner kocht via internet een laptop van T.P. uit Gistel en heeft betaald doch heeft niets ontvangen.
  • Diefstal op Gremelsloweg te Maaseik. Dader gaat proefrit maken met Quad doch keert niet meer terug.
  • Vandalisme op Vilvertstraat te Dilsen. Aan de ingang van de Maasvallei hebben ze de prikkeldraad doorgeknipt naast de toegangspoort. Vermoedelijk mountainbikers. Probleem is dat er Schotse Highland(er)runderen (12 stuks) in de Maasvallei lopen en die kunnen langs deze weg gemakkelijk weglopen.
23-06-2010

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.00 uur. Betreft aanrijding tussen K.J. (51j) uit Lanaken die een parking afrijdt en de bestuurster van een elektrische scooter die de parking wil oprijden. De bestuurster, S.F. (78j) uit Maaseik, van de elektrische scooter is gevallen en bloedt aan haar hoofd maar wil niet mee met de ambulance. De politieploeg kan haar overtuigen om haar naar de huisarts te brengen, enkel schaafwonden maar veel bloedverlies doordat ze bloedverdunners neemt. Scooter wordt opgehaald door gespecialiseerde firma.
  • Diefstal braak op Haagstraat te Dilsen. Daders zijn via dezelfde weg binnen geraakt als vorige keer. Uit de zaak werden vooral racefietsen en mountain bikes gestolen van het merk Giant. Totaal 29 fietsen. Onderzoek wordt ingesteld.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen om 11.50 uur. G.S. (49j) uit As kwam van de Bautshoefstraat en reed de Pannenhuisstraat op en gaf geen voorrang aan V.L. (41j) uit Dilsen. Aanrijding onvermijdelijk. Beide partijen afgevoerd naar ziekenhuis. Zou om lichte verwondingen handelen.