maandag 28 juni 2010

Die ging door het dak..

27-06-2010

  • Beschadiging op Dornestraat te Maaseik. Een boom is omgevallen op enkele voertuigen. Ter plaatse is de boom reeds in stukken gezaagd en van de twee wagens verwijderd. Eén wagen (Alfa Romeo) vertoont zware beschadigingen aan het dak. De tweede heeft krassen op de motorkap.
  • Verkeersongeval/dronken sturen op Rijksweg te Dilsen om 15.40 uur. A.T. (47j) uit Dilsen raakt van de weg af en belandt in de berm. Klapband? Voertuig total loss. Bestuurder volledig over zijn toeren. Blaast "P". Zegt in eerste instantie dat iemand anders de bestuurder was. Achteraf zegt hij toch dat hij achter het stuur zat. Betrokkene mee ten burele. Rijbewijs ingetrokken.
  • Aanstalten sturen onder invloed op de Stokkemerbaan te Dilsen. D.J. uit Dilsen staat bij zijn motorfiets en is in kennelijke staat. Betrokkene naar huis gevoerd en Harley gestald.
28-06-2010

  • Arbeidsongeval op de Heulentakstraat te Dilsen. Bij het lossen van vervuilde grond op het terrein van een containerbedrijf is een vrachtwagen gekanteld. De grond in de laadbak is bij het lossen in de bak blijven plakken. Hierdoor is het gewicht te groot geworden en is de vrachtwagen gekanteld. C.D. (45j) en K.M (45j) uit Beringen zijn hierbij gewond geraakt. Slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Onverantwoord rijgedrag op de Ophovenstraat te Maaseik. De politieploeg ziet een vtg tegen hoge snelheid richting Dilsen rijden. Bestuurder D.L. uit Dilsen wordt onderschept, rijbewijs ingetrokken.