dinsdag 22 juni 2010

Hopelijk geen Hotdog op het menu!

21-06-2010

  • Verkeersongeval/verkeersagressie op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 11.40 uur. J.L. (43j) uit Horn (NL) reed met zijn trekker + oplegger op de Rijksweg, werd voorgelaten door een collega truckchauffeur. Een andere bestuurder uit Nederland gaat dwars over de twee rijvakken op de Rijksweg staan. J.L. kon niet door en rijdt over de pechstrook en voegt in voor collega. Dan rijdt J.L. op de K. Boudewijnlaan en de tegenpartij komt weer voor hem rijden en remt bruusk terwijl hij over de twee rijvakken slalomt. Aanrijding onvermijdelijk. Hevige discussie, geen slagen, pv opgesteld.
  • Verkeersongeval op de M Koningsstraat te Maaseik om 16.40 uur. Aanrijding tussen B.J. (51j) uit Dilsen en M.J. (20j) uit Ohé en Laak (NL), EAF.
  • Verkeersongeval op de O Ophoverbaan te Maaseik om 17.00 uur. A.G. (52j) uit Opglabbeek draait linksaf oprit op zonder tegemoetkomende motorrijder L.T. (21j) uit Maaseik voorrang te verlenen. Deze komt ten val.
  • Brand op Rotsheide te Dilsen om 15.10 uur. Gemetselde garage achter de woning staat in lichterlaaie. Getracht te blussen met emmers water, maar was niet meer mogelijk. Brandweer Maasmechelen en Maaseik blussen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 18.00 uur. V.J. (21j) uit Dilsen rijdt vanuit Maasmechelen naar Dilsen en wil de Europalaan inrijden. Volgens V.J. stond hij te wachten in het midden van het kruispunt tot hij door kon en was het reeds rood licht toen hij afsloeg naar de Europalaan. B.J. (60j) uit Dilsen zou dan het roodlicht negeren doch deze bestrijdt dit. Discussie. Vtgn komen frontaal tegen elkaar. Allebei total loss.
  • Brand op Hoogbaan te Dilsen. Hondenren achter de woning heeft vuur gevat.
22-06-2010

  • Brand vegetatie op Langstraat te Dilsen. Iemand heeft vuurtje stook gedaan en het vuur is nu nog enkel wat aan het nasmeulen. Gedoofd.