dinsdag 29 juni 2010

Met de staart tussen de benen?

28-06-2010

  • Brandstichting op Grotlaan te Maaseik om 13.40 uur. Een inwoner is met een grote kan benzine en een gieter water om te blussen aan de slag gegaan. Hij heeft op een zestal stammen vuur gemaakt om de rupsen te verbranden. Er is dan een klein brandje ontstaan, de brandweer werd opgeroepen.
  • Verkeersongeval op de Bleumerstraat te Maaseik om 14.50 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen, EAF.
  • Oplichting op Rijksweg te Dilsen. benadeelde heeft via een firma in Sint Truiden reclame laten plaatsen in een reclameblaadje van de brandweer. Toen ze het bedrag overgeschreven had kwam enkele dagen later iemand aan de deur met hetzelfde document maar totaal foute adresgegevens. De man heeft meldster toen met een smoes het document opnieuw laten tekenen. Vorige week kreeg ze dan opnieuw een overschrijving om te storten. Ze nam contact met de brandweercommandant van Maasmechelen die haar verzekerde dat het hier om oplichting ging.
  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen. B.C. (21j) uit Kinrooi rijdt door het rode licht en brengt zichzelf en andere bestuurders in gevaar. Rijbewijs ingetrokken.
  • Diefstal fiets op Europalaan te Dilsen. Gestolen tijdens schoolfeest.
  • Pieletutteman op Bichterweerd te Dilsen. Een 22-jarige dame is samen met enkele vriendinnen aan het zonnebaden aan de plassen van Bichterweerd. In het struikgewas merken zij een naakte man op die zich masturbeert. Wanneer de man beseft dat hij wordt opgemerkt vlucht hij weg. Meisjes spreken van een dikke man met een kaal hoofd, tussen de 30 en 40 jaar oud. Vermoedelijk met de fiets.
29-06-2010

  • Onverantwoord rijgedrag op Rijksweg te Dilsen om 00.30 uur. De politieploeg controleert B.F. (27j) uit Dilsen. Deze is pissig omdat hij weer de pineut is. Blaast "P ", rijbewijs wordt ingetrokken. Is agressief en bot tegen opstellers. Krijgen allerlei verwijten naar het hoofd geslingerd. Als hij terug in zijn wagen stapt smijt hij van colere de passagiersdeur zo hard dicht dat de ruit aan diggelen slaat.
  • Diefstal op Fortstraat te Maaseik. Onbekende(n) hebben 7 kussens van tuinstoelen en 1 damesfiets gestolen.