zondag 8 augustus 2010

Als marktkramer ben ik geboren…

07-08-2010
  • Diefstal scooter op Markt te Maaseik. S.K. uit Maaseik meldt de diefstal van haar bromfiets. Ze had haar bromfiets geparkeerd voor het gemeentehuis te Maaseik. Om 19.49 uur werd de bromfiets teruggevonden op de Loerstraat en terug meegegeven met de eigenaar. PV werd opgesteld.
  • Val van een persoon op Markt te Maaseik. V.L. (51j) is met haar fiets gevallen voor het oud-gemeentehuis op de Markt. Ze wou met haar fiets tegen de stoeprand oprijden, deze was echter nat door de regen en hierdoor zeer glad. Betrokkene is met de ambulance overgebracht naar de spoed in Maaseik. Daar stellen ze vast dat haar pols gebroken is.
  • Verkeersongeval op Maaseikerlaan te Maaseik om 17.59 uur. Betreft een kop-staartaanrijding tussen S.M. uit Maaseik en A.N. uit Genk. Enkel stoffelijke schade. EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval op Walstraat te Maaseik om 23.04 uur. Een auto is gebotst tegen een muurtje. De chauffeur is weggereden zonder iets te zeggen. Onderzoek ingesteld.

08-08-2010

  • Aantreffen drugs op Fortstraat te Maaseik. Tijdens een controle van een voertuig treffen wij een kleine hoeveelheid speed aan. PV werd opgesteld.
  • Diefstal met braak op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. J.R. uit Dilsen-Stokkem komt thuis van werken. Hij had 4 autovelgen in de garage liggen en deze zijn nu verdwenen. Deze werden afgelopen nacht gestolen uit de afgesloten garagebox gelegen achter de woning. Ploeg gaat ter plaatse.
  • Moeilijkheden met een persoon op Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem. Er is een misverstand ontstaan tussen een marktkramer en de marktleider. Dit omdat de marktkamer zonder toelating zijn stand aan het opbouwen is. Er wordt met partijen overeengekomen dat de marktkramer vandaag zijn plaats behoudt. In de toekomst zal deze marktkramer niet meer aanwezig zijn op de smokkelmarkt.