zaterdag 7 augustus 2010

(Politiek) verantwoord???

06-08-2010
  • Onrustwekkende verdwijning meerderjarige op Koningin Astridlaan te Maaseik. O.L. uit Maaseik meldt dat haar zoon (34j) deze middag thuis vertrokken is, zonder zijn medicijnen. De moeder is ongerust. Patrouille uitgestuurd. Om 17.28 uur zoon terug thuis.
  • Brand vegetatie op Visserstraat te Dilsen-Stokkem. In een weide links van de Oude Maas is er een heleboel afval in brand gestoken. Wanneer brandweer de vuurhaard aan het blussen is, blijkt het te gaan om verkiezingsborden van de vroegere PVV en een hoop oud stro. De boswachters gaan bij dageraad terugkomen om schade aan 2 bomen op te nemen.
  • Nachtlawaai op Vierboomstraat en Kattendaalstraat te Maaseik. Twee meldingen van hangjongeren op speelpleintjes. Ploeg gestuurd.

07-08-2010

  • Vandalisme op Hepperstraat t.n.v. H.L. uit Maaseik. Bezoekers van 'Hartbufkes Preuve' hebben massaal tegen de gevel 'geplast'. Vuiligheid is zelfs naar binnen gedreven. Niemand meer aan te treffen.
  • Moeilijkheden met een persoon op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem t.n.v. J.R. Twee personen hebben de voordeur beschadigd. De deurstijl is aan de binnenzijde versplinterd, geen schade aan de deur. Meldster werd gewekt door het gebonk en heeft door het raam geroepen dat zij de politie zou bellen. Patrouille gestuurd.