dinsdag 17 augustus 2010

Recyclage neemt extreme vormen aan…

16-08-2010
  • Koperdiefstal op Bekaertlaan te Dilsen-Stokkem. S.E. uit Meeuwen-Gruitrode meldt een koperdiefstal op de terreinen van de firma Bekaert. De daders zijn vermoedelijk nog niet lang weg, gezien de verse bandensporen van de karretjes waarmee het koper werd vervoerd. Ploeg gaat ter plaatse.
  • Onopzettelijke brandstichting op Van Eycklaan te Maaseik. Op dinsdag is papierophaling in Maaseik en enkele jongeren hebben het oude papier in brand gestoken. Er is beperkte schade aan een houten omheining. Mogelijke daders kunnen identificeren waarbij een 17-jarige jongen uit Maaseik onmiddellijk bekent. Vader zal schade vergoeden.

17-08-2010

  • Poging diefstal op Herenlaakweg te Maaseik. Onbekenden hebben de motorfiets van F.S. uit Duitsland ontvreemd. De motorfiets stond afgesloten voor de caravan van de eigenaar. De daders hebben braak gepleegd op het contactslot en de motor werd via een weide naast de grindplas tot buiten de camping geduwd. Op twee plaatsen werd hierbij de draadafsluiting doorgeknipt. De motorfiets werd vervolgens achtergelaten op openbare weg in de buurt. Ploeg gaat ter plaatse.
  • Verlies brandstof op Vissersstraat te Dilsen-Stokkem. Op het kruispunt ter hoogte van restaurant Vivendum is het glad ten gevolge van olie of mazout. Een fietser, D.I. (56j) uit Zoersel, is op het kruispunt uitgegleden en ten val gekomen. Lichtgewond. Haar fiets is niet beschadigd. Brandweer ter plaatse voor reiniging wegdek.