zondag 1 augustus 2010

En de vonk sloeg niet over .........

31-07-2010
  • Diefstal uit voertuig op de Monseigneur Koningsstraat te Maaseik. Een voorbijganger bemerkt een voertuig met ingeslagen rechterruit. Er is niets kostbaars te zien in het voertuig en wij kunnen niet vaststellen of er iets gestolen is. De ploeg neemt contact op met de eigenaar en laat het voertuig staan tot betrokkene aangifte komt doen. Omstreeks 02.00 uur patrouilleren wij in de buurt en stellen vast dat het voertuig niet meer ter plaatse is.

01-08-2010

  • Nachtlawaai door muziek op de Lekkerstraat te Maaseik. S.M. heeft gebeld voor muziekoverlast. Ter plaatse kunnen wij geen overlast vaststellen.
  • Bijstand brandweer (geen brand) op de Venlosesteenweg te Maaseik. Uit de elektriciteitskast komen vonken gesprongen. Op de kast blijkt een te hoge spanning te zitten. De brandweer komt ter plaatse. Er is geen brand kunnen overslaan op de woning.
  • Verkeersongeval op de Markt te Maaseik. R.R. werd aangereden op de fiets. Het aanrijdende voertuig is verder gereden. De fiets van betrokkene is beschadigd, maar betrokkene zelf is niet gekwetst. Wanneer de ploeg ter plaatse komt, treffen ze R.R. beschonken aan.
  • Nachtlawaai van muziek op de Schoolstraat te Dilsen-Stokkem om 3.23 uur. T.L. meldt dat er nog steeds een fuif bezig is. De muziek werd om 03.35 uur afgezet, na het 5 keer te hebben moeten vragen.
  • Nachtlawaai van personen op de Kastanjeboomlaan te Dilsen-Stokkem om 4.41 uur. Er komt een melding binnen dat er 8 jongeren constant lawaai zitten te maken op het pleintje. Ze zouden reeds bezig zijn van 4.15 uur. Ter plaatse treffen we geen jongeren meer aan.