vrijdag 20 augustus 2010

Een kwestie van paardenkracht!

19-08-2010
  • Diefstal auto-onderdelen op de Boomgaardstraat te Maaseik. N.W. komt aangifte doen van diefstal van een autoruitenwisser.
  • Beschadiging voertuig op de Koning Albertlaan te Maaseik. Het voertuig van S.R. stond aldaar geparkeerd. Bij terugkomst stelde betrokkene vast dat het voertuig vol stond met krassen, enkel de motorkap werd gespaard. Aangifte genoteerd.
  • Mobiele werkplaats op de Koning Boudewijnlaan, kruispunt met Maastrichtersteenweg. Op locatie zijn wegeniswerken aan de gang. Blijkbaar zijn arbeiders het verkeer aan het regelen met een schop. Ze zijn nieuwe leidingen aan het leggen van tijdelijke verkeerslichten. Ploeg heeft hen aangemaand voorzichtig te zijn.
  • Verkeersongeval op de Eikerstraat te Maaseik om 17.14 uur. S.U. (57j) is met haar 45km/u wagentje tegen de geparkeerde motor van L.P. gereden. Motor heeft schade aan het windscherm, spatbord en de tank. S.U. kan geen verzekering voorleggen. Het voertuig wordt getakeld door DAS. Betrokkene zegt morgen ten burele te komen met een geldige verzekering.
  • Onbeheerde dieren op de Volmolenstraat te Maaseik. Er is een paard toegekomen aan de manege Volmolen. Eigenaar onbekend. Afgesproken dat paard tot 20/08/10 gestald wordt in manege.

20-08-2010

  • Opzettelijke beschadigingen op de Hoogbaan te Dilsen-Stokkem. Aan het chirolokaal werd een boompje omgestampt. Rondom de boom stond bekaertdraad bevestigd aan 5 houten palen. Deze werden uit de grond getrokken. In een andere boom hing een tuinstoel te bengelen. De feiten werden gepleegd tijdens de nacht van woensdag op donderdag.