woensdag 18 augustus 2010

Laat het gras maar groeien…

17-08-2010
  • Verkeersongeval op Neerleestraat te Maaseik om 19.02 uur. Betrokken bestuurders verkiezen om het ongeval onderling te regelen en niet aan te geven aan hun verzekeringen. Enkel de buitenspiegels werden beschadigd. Geen gewonden.

18-08-2010

  • Diefstal auto-onderdelen op Markt te Maaseik. De nummerplaat van S.C. uit Antwerpen werd gisteren gestolen. Aangifte ten burele.
  • Vandalisme op Lichtstraat te Dilsen-Stokkem. Aan de voorzijde van de woning zijn 4 potten met grote buxusplanten omvergeduwd en een beeldje stukgegooid. Aan de achterzijde van de woning zijn er twee bloembakken van een vensterbank gevallen. Patrouille gestuurd.
  • Diefstal boorddocumenten op Wal te Dilsen-Stokkem. Het inschrijvingbewijs van S.J. uit Dilsen-Stokkem werd in de nacht van 14 op 15/08 uit zijn voertuig gestolen. Het voertuig was niet gesloten. Melding opgemaakt.
  • Arbeidsongeval op Brugstraat te Dilsen-Stokkem. Het slachtoffer V.L. uit Borgloon is samen met een collega aan het werk op de Brugstraat. Deze laatste hanteert een bosmaaier met getande schijf. Hij schampt met het toestel af op een boomstronk en het toestel schiet weg. V.L., die achter zijn collega aan loopt met een rugsproeier, wordt door het toestel geraakt aan de rechterzijde van zijn romp. De verwonding betreft een vleeswonde van een 30-tal cm lang. V.L. wordt voor verzorging per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.