woensdag 9 maart 2011

Als de drank in de man is, is de wijsheid ergens anders...

08-03-2011

Tijdens verkeerstoezicht naar aanleiding van de volleybalmatch te Maaseik, werden verschillende voertuigen getakeld.

  • Verkeersongeval op de Sportlaan te Maaseik om 20.00 uur. Tijdens verkeerstoezicht zagen wij dat een geparkeerd voertuig aangereden werd. De gegevens werden genoteerd en de bestuurder werd onderworpen aan een ademtest (S).
  • Nachtlawaai op Kolonel Aertsplein te Maaseik om 22.28 uur. Enkele jongeren zorgden voor overlast in de hal van een appartementsblok. Ter plaatse troffen wij V.D. aan die wat te diep in het glas gekeken had. De inkomhal werd opgeruimd.

09-03-2011

  • Opzettelijke beschadigingen op de Waagstraat te Maaseik om 00.16 uur. Ter plaatse troffen we een persoon aan die met flessen en allerhande andere zaken gooide. D.N. (16j) ruimde op ons verzoek op. Betrokkene was duidelijk onder invloed van alcohol.
  • Takeling van een voertuig op de Acht Meilaan te Maaseik om 00.25 uur. V.R. (24j) had zijn voertuig met de 4 wielen op het trottoir geparkeerd. Voertuig werd getakeld, nadat betrokkene de consignatie niet kon betalen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 1.05 uur. B.R. (27j) kwam te slippen met zijn voertuig en schoof tegen een verlichtingspaal aan. Slipspoor van 37 meter. Betrokkene was zwaar gekwetst en diende bevrijd te worden door de brandweer van Maasmechelen. Ambulance en MUG kwamen ter plaatse. Betrokkene werd overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. PV werd opgesteld.