zaterdag 12 maart 2011

De natte droom van twee zeikertjes?

11-03-2011

  • Vandalisme op Sportlaan te Maaseik tnv Aquadroom. Afgelopen maandaag zijn twee Nederlandse jongeren in het zwembad geweest dewelke oa. geürineerd hebben in een vuilbak. Feiten zijn geregistreerd. Heden zijn beiden terug, de politie wordt verwittigd. Het betreffen twee 15-jarigen uit Nuth (NL) en Amstenrade (NL). Ouders werden in kennis gesteld en beiden krijgen een verbod tot het zwembad.
  • Verkeersongeval op de Bergeindestraat te Maaseik om 20.20 uur. M.J. uit Opglabbeek krijgt klapband met tractor en zet zich langs de kant waardoor er langs de baan een voor van 40 meter is ontstaan, zaak zal geregeld worden met stad.
  • Poging diefstal voertuig op A Sauwenlaan te Dilsen. Slot van wagen werd uitgeboord doch wagen werd niet gestolen.
12-03-2011

  • Sturen onder invloed op Boslaan te Dilsen. P.R. (25j) uit Maasmechelen, rijbewijs ingetrokken voor 15 dagen.
  • Moeilijkheden op fuif op Sportlaan te Maaseik. De verantwoordelijke van een fuif vraagt bijstand politie. De zaak zit volledig vol, maar nog meer jongeren willen binnen geraken. Er is geen voorverkoop geweest, men moet ter plaatse betalen om binnen te geraken. De fuif werd volgens melder aangevraagd. Ze zouden nog een 50-tal personen binnen kunnen laten, maar dan zitten ze propvol. Melder vraagt of de politie eens langs kan komen. Ter plaatse gesprek gehad met de melder. De opkomst is groter als verwacht. Er is geen security voorzien. Er staan nog een 30-tal jongeren buiten. Melder maakt zich zorgen over de capaciteit van de zaal. Verder onderzoek inzake vergunning zal gebeuren.
  • Drugs op Borglaan te Maaseik. B.K. uit Maaseik wordt in het bezit gevonden van cannabis. Verder onderzoek.