zondag 20 maart 2011

Breeënaar door stoepluipers gevat!

19-03-2011

  • Verkeersongeval op de K Albertlaan te Maaseik om 16.40 uur. Aanrijding op parking LIDL tussen L.G. (46j) uit Maaseik en J.K. (30j) uit Dilsen.
  • Sturen onder invloed op M Koningsstraat te Maaseik. Het voertuig van D.E. (40j) uit Bree staat op het kruispunt met de Grote Kerkstraat. De politieploeg stelt vast dat er geen band meer is op de velg aan de bestuurderszijde vooraan. D.E. werd door omstaanders opgehouden, mee ten burele, positieve ademtest, rijbewijs ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 13.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen V.A. (41j) en V.D. (26j) uit Maasmechelen en H.I. (48j) uit Dilsen. Alledrie licht gekwetst.
  • Sturen spijts verval/weigeren bevel bevoegd persoon/niet-dragen veiligheidsgordel op Rijksweg te Dilsen. De politieploeg ziet A.B. uit Dilsen zijn wagen besturen terwijl hij langdurig rijverbod heeft. Aan de verkeerslichten staan ze naast elkaar en de ploeg geeft hem het bevel zijn voertuig even verder langs de kant te zetten, hij doet alsof hij geen Nederlands begrijpt en spreekt Engels. De ploeg maant hem dan in het Engels aan langs de kant te gaan. Hij draait echter plots linksaf en neemt de vlucht. Wordt vervolgd.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 14.40 uur. C.A. (25j) uit Maasmechelen komt in aanrijding met B.B. (26j) uit Zutendaal die 180° wil draaien op de Rijksweg. Twee zeer licht gekwetsten.
  • Gevaarlijke dieren op Sparrendal te Dilsen. Rottweiler van een bewoner heeft het klein hondje van een andere bewoner doodgebeten. Maatregelen worden getroffen.
20-03-2011

  • Aantreffen gestolen voertuig/sturen onder invloed op Kempenweg te Dilsen. De politieploeg kruist een voertuig Peugeot voorzien van gestolen nummerplaten. Onderschepping voertuig. Bestuurder Z.H. uit Maaseik blaast "P", voertuig is niet-verzekerd, niet ingeschreven, bestuurder heeft geen rijbewijs. Voertuig getakeld en verdachte ten burele voor verder onderzoek.