dinsdag 8 maart 2011

Replica van de toren van Pisa?

07-03-2011
  • Defect voertuig / Verlies lading op de Koning Boudewijnlaan te Maaseik om 15.31 uur. 30 ton lading staal op een aanhangwagen was verschoven, waardoor deze uit balans stond. De stad kon met een graafmachine de lading herschikken. De Koning Boudewijnlaan werd tijdelijk afgesloten.
  • Verkeersongeval op de Molenweg te Dilsen-Stokkem om 17.47 uur tussen bromfietser H.G. (17j), die geen voorrang van rechts verleende aan H.A. (36j). H.G. had geen papieren bij en legde een positieve ademtest af. De nodige pv’s werden opgesteld.
  • Wegvervorming op de Soerenbosweg te Dilsen-Stokkem om 23.27 uur. Het voertuig van P.R. is beschadigd geraakt toen deze over een losse riooldeksel reed. Er zal een regeling getroffen worden met de stad. Van de schade werden foto's gemaakt.

08-03-2011

  • Verkeersongeval op de Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 02.46 uur. P.L. (46j) had de slagboom van het ziekenhuis aangereden. Enkel de slagboom werd beschadigd. PV werd opgesteld.
  • Sturen spijts verval op de Misweg te Maaseik om 12.52 uur. H.J. (49j) zijn rijbewijs werd enkele dagen geleden ingetrokken voor sturen onder invloed en zijn voertuig werd in beslag genomen wegens niet verzekering. Het voertuig werd vrijgegeven na voorlegging van een geldig verzekeringsbewijs. Later zien we betrokkene met zijn voertuig rijden. Ademtest was negatief. Parket werd in kennis gesteld: overgaan tot inbeslagname voertuig tot einde intrekking rijbewijs.