vrijdag 25 maart 2011

Brandblusapparaat verlopen?

24-03-2011

  • Moeilijkheden met persoon op M Koningstraat te Maaseik. Spoed vraagt bijstand. R.D. uit Bree zat op terras met enkele glazen Amaretto. Gezien de medicatie die hij moet nemen en de alcohol die hij genuttigd had even van de wereld geweest. Toen de ambulanciers hem wilde meenemen heeft hij geprobeerd te slaan naar één van hen. Is dan binnengebracht op spoed. Kalmerend gesprek.
  • Drugs op Breeerweg te Maaseik. E.A. uit Kinrooi en B.M. worden in het bezit van cannabis aangetroffen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.30 uur. M.D. (49j) stond op de voorsorteerstrook. Rechts van haar stond op het linkerrijvak de vrachtwagen van M.V. (59j) uit Maasmechelen die wilde keren aan het kruispunt. Hij moest dit doen vanaf de linkerrijstrook om de draai te krijgen. Er gebeurd een lichte zijdelingse aanrijding waarbij alleen de personenwagen lichte schade heeft. EAF.
  • Verkeersongeval op de Broekhofstraat te Dilsen om 12.30 uur. J.M. (52j) uit Maaseik met zijn voertuig met aanhangwagen wil links afdraaien tussen de gele pionnen op de Boslaan komende van Genk. Hij heeft hiervoor de bocht breed moeten nemen om met zijn aanhangwagen tussen de gele pionnen te rijden. A.J. (24j) uit Kinrooi dacht dat betrokkene rechts van de rijbaan ging staan. Hij rijdt in de linkerflank van J.M. EAF ingevuld.
  • Verdacht voertuig/aantreffen gestolen Vtg op Nijverheidslaan. Brandweer treft tijdens oefening wagen aan in het Kanaal. Betreft een voertuig dat te Lanaken in 2003 gestolen werd. PV opgesteld.
25-03-2011

  • Sturen onder invloed op B Philipslaan te Maaseik. T.B. (18j) uit Kinrooi blaast A. Rijbewijs ingehouden.