maandag 14 maart 2011

Uiteindelijk wel ja....

13-03-2011

  • Gevaarlijke dieren op Herenlaakweg te Maaseik om 12.00 uur. Een inwoonster uit Kinrooi was in Aldeneik aan het wandelen met twee honden. Op de Herenlaakweg is dan plots uit het niets een Pitbull op haar honden afgevlogen en heeft één hond dood gebeten. Verder onderzoek.
  • Schoorsteenbrand op Erteveld te Dilsen. Vlammen kwamen uit de schoorsteen. Bewoners waren niet thuis. Brandweer heeft zich toegang moeten verschaffen. Als de eigenaars ter plaatse komen varen ze uit tegen de brandweermensen omdat zij zich het recht toegeeigend hadden de woning te betreden. Volgens haar was er geen probleem en was het vuur wel vanzelf gedoofd.
14-03-2011

  • Verkeersongeval op de Haagstraat te Dilsen. S.N. (43j) rijdt op zondag met zijn voertuig tegen een onverlichte nadarafsluiting die geplaatst was op de openbare weg. Het voertuig is vooraan beschadigd en beide spiegels zijn stuk. Betrokkene gaat contact opnemen met de stad voor regeling.
  • Diefstal fiets op B Henrylaan te Dilsen.
  • Verkeersongeval op de Ziepstraat te Maaseik om 08.30 uur. P.A. (19j) is met haar voertuig rechts langs de rijbaan geraakt. Daarbij is ze in aanrijding gekomen met het geparkeerd voertuig van B.G. (39j). EAF.