maandag 21 maart 2011

Rust in vrede!

20-03-2011

  • Heterdaad diefstal met geweld op Stationsstraat te Maaseik. Overval met vuurwapenvertoon op de videotheek. Eén gemaskerd persoon gaat aan de haal met een som geld. Verder onderzoek wordt verricht.
  • Valpartij tijdens wielerwedstrijd nieuwelingen te Rotem. Valpartij waarbij vier jonge renners gekwetst werden. Één gekwetste werd verzorgd in het ziekenhuis van Maaseik.
  • Vechtpartij op Steenkuilstraat te Dilsen na afloop stoet. Enkele personen raken slaags. Eén persoon laat zich verzorgen in het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval vlucht op parking van hotel De Wissen om 20.17 uur. Voertuig van bewoner werd door voertuig aangereden. Gegevens van verdachte zijn gekend, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval met dodelijke afloop op Rijksweg, kruispunt met Dorpsstraat om 20.32 uur. De bestuurder van een BMW X5, T.A. (33j) uit Genk, wijkt uit voor een personenwagen komende uit de Dorpsstraat en komt dan in aanrijding met de wagen van G.M. (45j) uit Dilsen. De BMW komt pas tot stilstand in een voortuin. T.A. legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt ingetrokken. De inzittende, G.I. (34j) uit Maasmechelen overlijdt later in het ziekenhuis van Hasselt aan haar verwondingen. De juiste omstandigheden worden nog verder onderzocht. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan familie en vrienden.
21-03-2011

  • Waterlek op Vincent Van Goghstraat te Maaseik. De hal van een appartementsblok is helemaal onder water gelopen.
  • Terugvinden gestolen goederen op Zandstraat te Maaseik. Een wandelaar heeft in een bosje tal van medisch materiaal gevonden. De politieploeg treft er tevens de boorddocumenten van een voertuig aan. Dat voertuig blijkt afgelopen nacht gestolen te zijn te Genk. De wagen diende als vervoermiddel voor thuisverzorging. De wagen is nog spoorloos, verder onderzoek.