zaterdag 1 augustus 2015

Gecontroleerd na ongecontroleerd!

31-07-2015
  • Verkeersongeval op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Bestuurder K.T. (85j) werd onwel in het voertuig. Passagier M.M. (80j) heeft aan het stuur gedraaid waardoor het voertuig een parking opgereden is en inreed op enkele geparkeerde voertuigen. Bestuurder en passagier hadden lichte verwondingen en werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Takeling voertuigen. PV werd opgesteld.
  • Diefstal op Kruisveldstraat te Dilsen-Stokkem. Een aantal paaltjes uit blauwe steen werden vanuit de tuin van C.I. gestolen. PV werd opgesteld.
  • Aantreffen drugs op Diestersteenweg te Maaseik. Tijdens patrouille trekt een voertuig onze aandacht doordat het zich zeer ongecontroleerd over de rijbaan verplaatst. Wij gaan over tot controle van het voertuig en zijn bestuurder. Deze legt een positieve speekseltest af. Tijdens verdere controle werden ook nog verdovende middelen gevonden. PV drugs in verkeer en bezit verdovende middelen. Het rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.
01-08-2015
  • Sturen onder invloed op N75 te Dilsen-Stokkem. Binnenkomende oproep dat een voertuig door de rode lichten rijdt bij As en over de weg slingert. Ploeg doet nazicht in de omgeving en treft het bewuste voertuig reglementair en slotvast geparkeerd op de Boslaan aan. Voertuig vertoont geen recente schade. Afgaande op de geur die van het voertuig afkomt, vermoeden wij dat het voertuig daar staat met een verbrande koppeling.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Acht Meilaan te Maaseik om 5.47 uur. M.S. (44j) uit Bulgarije verleent op de Bosmolenlaan geen voorrang aan C.L. die over de Acht Meilaan komt gereden. Ter plaatse voor bijstand onderlinge regeling.