maandag 10 augustus 2015

Rust in vrede !..


09-08-2015
Woonstschennis op Beukenstraat te Dilsen. Een bewoner logeert even in een zeer oude caravan in het bos. Bij zijn aankomst heeft hij een trekkersrugzak met enkele spullen gevonden in de caravan. Vermoedelijk van een wandelaar/zwerver die in de caravan verbleef. Er werd geen braak gepleegd. Er heerst geen wanorde in de caravan. We stellen voor dat de spullen overdekt worden buiten gezet. Indien de onbekende terugkomt, zal de bewoner ons contacteren.
Brand op Driepaal te Dilsen om 18.55 uur. Grasbrand was reeds geblust bij aankomst door brandweer.
Verkeersongeval dodelijke afloop op Boslaan te Dilsen om 19.00 uur. C.J. (22j) reed met zijn quad over de Boslaan. Tijdens inhaalmaneuver komt hij in aanrijding met de vangrail en vliegt over de vangrail. Bestuurder overlijdt ter plaatse. De ouders worden ingelicht. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden. 
Verkeersongeval/sturen onder invloed op de Rijksweg te Dilsen om 23.40 uur. Een voertuig rijdt tegen een verkeersbord en neemt de vlucht. Het voertuig kan onderschept worden. L.A. (31j) uit Maasmechelen verklaart niets te weten van een verkeersongeval en zegt geen rijbewijs bij te hebben.  Betrokkene blaast “P”. Zijn rijbewijs kan in de wagen aangetroffen worden. Zijn rijbewijs wordt ingetrokken, bovendien dient hij nog een eerder rijverbod te ondergaan. Takeling wagen.
Verkeersongeval op de Dornerstationsstraat te Maaseik om 17.00 uur. S.S. (28j) verleent geen voorrang aan P.M. (57j). Het komt tot een aanrijding op het kruispunt. Beide bestuursters komen met hun voertuig terecht in de haag. Beide bestuursters werden lichtgewond.

10-08-2015
Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 05.40 uur. Vrachtwagenbestuurder S.Y. (50j) komt in aanrijding met een overhangende paal thv de werken.