vrijdag 14 augustus 2015

Total loss.


13-08-2015
  • Verkeersongeval op de K Fabiolalaan te Maaseik om 21.50 uur. V.J. (80j) uit Maasmechelen rijdt thv de Heppersteenweg rechtdoor over de rotonde. Hierbij wordt verkeersbord D5 beschadigd.
  • Vuurtje stoken op Wouterbos te Maaseik om 22.30 uur. Betreft een jeugdvereniging dewelke aldaar op kamp is. Deze hebben de nodige formaliteiten en veiligheidsmaatregelen vervuld wat betreft de aanvraag van dit kampvuur.

14-08-2015
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 10.00 uur. S.W. (59j) uit Kinrooi dient af te remmen omdat het voor hem rijdende voertuig van D.A. (39j) uit Dilsen rechts een parkeerplaats wilt oprijden. Achter S.W. rijdt G.D. (34j) uit Maaseik. Deze rijdt er achter op. EAF.
  • Verlies lading goederen op Rijksweg te Dilsen om 06.30 uur. Een vrachtwagen moet stoppen voor roodlicht en verliest een lading (10) betonplaten. Schade aan verkeerslicht en fietspad. EMA dient volledige nieuwe paal te zetten, verkeersregeling. 
  • Oplichting op Eekhoornlaan te Dilsen. Een bewoonster heeft een mail heeft gehad van Total om mee te spelen met een spelletje. Ze heeft vragen beantwoord via de gsm om zo een geldsom te kunnen winnen. Ze heeft geen rekeningnummer of code doorgegeven, noch iets zelf betaald. Ze gaat de factuur van haar provider nakijken.