dinsdag 18 augustus 2015

Gejaagd door de wind, gevallen als een ster...


17-08-2015
  • Drugs op Brugstraat te Maaseik om 20.00 uur. Het voertuig Opel Combo staat geparkeerd onder de brug. Tijdens controle stelt de politie een ontegensprekelijke cannabisgeur vast. M.K en H.M. worden in het bezit van cannabis aangetroffen.
  • Brand op Bosstraat te Maaseik om 21.30 uur. Brand thv wereldwinkel Oxfam. Het papier en karton dat voor het etalageraam aan de buitenzijde stond heeft vuur gevat waardoor het etalageraam gebarsten is. Vuur werd reeds gedoofd door omstaanders. Brandweer doet nazorg.
  • Niet-verzekerd voertuig/niet gekeurd/niet ingeschreven op de St Laurentiusstraat te Dilsen om 14.40 uur. De politieploeg bemerkt tijdens patrouille een Ford Windstar met Duitse nummerplaat op die er aan grote snelheid vandoor gaat.  Na een korte achtervolging kunnen ze het voertuig onderscheppen. S.H. (55j) uit Leverkusen (DL) geeft aan dat hij zo snel mogelijk de grens probeerde over te geraken en niet wilde stoppen voor de politie omwille van het feit dat hij met niks in orde is. Het kenteken is sinds 2010 geschrapt in Duitsland. Hij heeft geen verzekering noch keuring, geen rijbewijs. Takeling. Hij doet afstand van het voertuig.
  • Verkeersongeval op de Kruishoefstraat te Dilsen om 16.00 uur. Aanrijding tussen J.H. en M.S. EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig/niet ingeschreven op Boslaan te Dilsen om 16.00 uur. L.J. (49j) rijdt met een niet-verzekerd voertuig en met een reproductie nummerplaat rond, takeling.

18-08-2015
  • Vandalisme op Borreshoefstraat te Dilsen. De achterruit van een wagen is verbrijzeld.
  • Verkeersongeval vlucht op de Sionstraat te Dilsen. Onbekende is over de rotonde gereden en er werden twee bomen beschadigd.