maandag 3 augustus 2015

Op een bedje van maïs...

02-08-2015
  • Beschadigingen op Akkerstraat te Maaseik. Ter plaatste stellen wij vast dat enkele stoelen en bloempotten in de achtertuin omverliggen.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Koningin Fabiolalaan te Maaseik om 13.01 uur. Aan de achterzijde, tegen het voertuig van D.J. (32j) uit Maasmechelen, staat in kop-staart een voertuig met Nederlands kenteken geparkeerd. De eigenaar van dit voertuig is niet aan te treffen. De achterbumper vertoont lichte krassen. Vaststellingen uitgevoerd.
  • Onverantwoord rijgedrag op Boslaan te Dilsen-Stokkem. Tijdens patrouille gaan wij over tot controle van een voertuig dat zich tegen zeer hoge snelheid bij druk verkeer richting Genk begeeft. Bij interceptie blijkt dat er drie kleine kinderen op de achterbank zaten zonder gebruik te maken van een aangepast kinderbeveiligingssysteem. Contactname Parket. Het rijbewijs van T.M. (24j) uit Genk werd voor 15 dagen ingetrokken.
  • Brand van vegetatie op Biesestraat te Dilsen-Stokkem. Brandweer blust. De oorzaak is onbekend. 
  • Opzettelijke beschadigingen op Rachels te Dilsen-Stokkem. Op een kiezelparking werden verschillende autorijkunsten uitgevoerd. Het voertuig van L.M. werd beschadigd door de rondvliegende stenen. Patrouille in de omgeving was negatief.
  • Opgefokte bromfiets op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 20.27 uur. Wanneer we tijdens patrouille over willen gaan tot controle van een bromfietser, neemt deze de vlucht. Op de Vlessersweg verliest de bestuurder de controle over het stuur en komt ten val in de maïs. De bromfiets blijkt niet verzekerd te zijn en de bestuurder kon geen rijbewijs voorleggen. PV opgefokte bromfiets/niet-verzekering/rijbewijs + PV verkeersinbreuken en achtervolging.
  • Nachtlawaai machines op Slakkenstraat te Dilsen-Stokkem om 22.50 uur. Een boer is aan het oogsten op een graanveld met zware machines. Deze kan ons melden dat hij net klaar is en binnen enkele minuten zal vertrekken.
  • Nachtlawaai muziek op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 23.23 uur. Overlast van muziek en personen. Muziek werd op onze vraag uitgezet.
  • Poging diefstal braak op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem. Wij bemerken braaksporen ter hoogte van het slot. Vermoedelijk is de dader niet in het appartement geweest. PV werd opgesteld.