zondag 23 april 2017

Allejezussen!!


22-04-2017

  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 17.50 uur. Twee zussen stelen samen enkele spullen in de Colruyt en worden betrapt. Alles wordt uiteindelijk betaald aan de kassa. PV.
  • Diefstal braak op Javanastraat te Maaseik. De ruit van de slaapkamer werd ingegooid. De woning werd doorzocht en er werden meerdere zaken gestolen. Sporenopname.
  • Sturen onder invloed/drugs op Rotemerlaan te Maaseik om 23.00 uur. T.F. (26j) is onder invloed van verdovende middelen. Hij en zijn passagier zijn tevens in bezit van cannabis. Intrekking rijbewijs.
  • Diefstal braak op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 22.45 uur. Raam werd ingegooid met een klinker. TV, tablet en kledij gestolen. Sporenopname. 

23-04-2017

  • Moeilijkheden in gezin/sturen onder invloed en zonder rijbewijs op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 00.50 uur. Een  zwangere vrouw is uit de auto gestapt van haar vriend, daar deze persoon zeer dronken was en zeer gevaarlijk reed. Wanneer ze uit het voertuig stapte is de vriend als een gek vertrokken. De politieploeg treft de dame aan en brengt haar naar huis.  De tweede politieploeg kan D.R. (33j) uit Genk aantreffen, dit al rijdende. Hij blaast P, gezien betrokkene geen drager is van zijn rijbewijs wordt zijn voertuig getakeld. Hij werd ten burele opgehaald door zijn vader.