donderdag 13 april 2017

Zij spartelde tegen!


12-04-2017

  • Vandalisme op Maaseikerlaan te Maaseik om 14.00 uur. Aan de Spar te Neeroeteren is een vrouw een voertuig opzettelijk aan het beschadigen. Ze heeft een achterruit ingeslagen. Wanneer de politieploeg ter plaatse komt is de verdachte niet meer ter plaatse. Uiteindelijk wordt C.E. uit Meeuwen aangetroffen door de politieploeg van Noordoost Limburg en wordt ze ter verhoor overgebracht naar Maasland. PV opgesteld.  
  • Moeilijkheden in gezin/Aantreffen geseind persoon op Lekkerstraat te Maaseik. Discussie tussen twee exen. D.P. stond nog geseind voor andere zaken en wordt meegenomen ten burele. Het parket werd ingelicht.
  • Verdachte toestand op K Albertlaan te Maaseik om 22.45 uur. Ter plaatse zou een zwart busje staan en lopen enkele mensen rond. Betreft onderhoudswerken aan de koelinstallatie LIDL.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.50 uur. C.D. (18j) rijdt over de Rijksweg komende van Maasmechelen en wil aan de verkeerslichten links de Europalaan afdraaien. Daar komt hij in aanrijding met R.B. (41j). EAF.