zondag 9 april 2017

Toch niet zijn verzekeringspapieren, hoop ik?


08-04-2017

  • Diefstal uit voertuig op Gasthuisveld te Maaseik om 10.10 uur. Ruit voertuig ingeslagen. Versnellingspook, GPS, en stuur werden gestolen.
  • Vuurtje stoken op Waterlozeweg te Maaseik om 15.20 uur. Een bewoner wil wat papieren opstoken in een metalen korf aan de achterzijde van zijn woning. De wind wakkert het vuur aan en het vuur verspreidt zich zeer snel naar een grote hoop snoeiafval. Brandweer met vier wagens ter plaatse voor het blussen.
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan te Maaseik om 17.20 uur. De winkeldetective ziet dat een dame uit Kinrooi haar waar onder de bodemplaat van haar tas wegsteekt. Zij biedt deze goederen niet ter betaling aan bij de kassa. Ter plaatse, goederen worden betaald en PV wordt opgesteld.
  • Vandalisme op Bakkershoefstraat te Dilsen. Brievenbus beschadigd.  
  • Dierenbescherming op Weerstandersweg te Dilsen om 17.00 uur. Klein paard dat op straat staat met enkele toeschouwers. Paard is suf en ziet er ziek uit. Contactname met beheerder van de paarden. Gaan hem komen opladen en naar een dierenarts brengen voor onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Groenstraat te Dilsen om 20.20 uur. E.D. (30j) uit Maaseik staat in de Groenstraat te wachten om de Rijksweg op te rijden. Zij rijdt iets naar voren om een goed zicht te hebben. Er komt echter een voertuig aan en zij rijdt vervolgens een beetje achteruit maar heeft niet gezien dat B.S. (35j) uit Maasmechelen met zijn voertuig achter haar staat. Lichte aanrijding met enkel lakschade. EAF.

09-04-2017

  • Inbraakalarm/geluidsoverlast op Stationsstraat te Maaseik om 06.00 uur. Luid geluidsalarm en bewoner kan niet bereikt worden. Politie en brandweer neutraliseren het alarm.