zaterdag 15 april 2017

Party crashers!


14-04-2017

  • Verkeersongeval vlucht op de Wurfelderweg te Maaseik. Vannacht heeft onbekende tegen de betonnen omheining van een tuinperk gereden.
  • Verkeersongeval op de Dennenstraat te Maaseik om 14.30 uur. V.T. (24j) wilt het kruispunt oversteken en verleent hierbij geen voorrang aan B.D. (43j) die van rechts komt. EAF.
  • Verdachte personen op G Kerkstraat te Maaseik om 19.15 uur. De politieploeg treft personen en het voertuig aan in de Waagstraat. Betreffen twee hippies die aldaar zullen slapen in hun omgebouwde camionette. Ze zijn op rondtocht. Volgende bestemming is Brugge.

15-04-2017

  • Moeilijkheden met persoon/vreemdeling op Eikerstraat 12 om 01.00 uur. A.B. zegt dat zijn portefeuille gestolen werd in de nachtwinkel. Bij controle stelt de politieploeg vast dat betrokkene geseind staat als illegale vreemdeling en dat DVZ dient gecontacteerd. Enkele uren later laat DVZ weten dat betrokkene mag beschikken wegens een nog lopende asielprocedure.
  • Poging diefstal braak op Javanastraat te Maaseik om 01.40 uur. Braaksporen aan achterdeur. Zoon des huizes is wakker geworden van lawaai aan achterdeur en is naar onder gegaan. Heeft het licht aangedaan in de keuken. Hierop is de dader gaan lopen. Niets gestolen.
  • Vechtpartij op Neeroeterenstraat te Maaseik om 02.30 uur.  In het chirolokaal in Opoeteren hield een familie een privéfeestje. Omstreeks 02.15 uur zijn een drietal niet genodigde personen binnengekomen waarop een ruzie is ontstaan tussen enkele aanwezigen in het lokaal en de nieuwkomers. Deze laatsten werden hardhandig uit het lokaal zijn gezet waarna er buiten wat slagen zijn gevallen. Twee personen naar spoed ter verzorging. Pv werd opgesteld, verder onderzoek.