dinsdag 18 april 2017

Killer Kat!?


17-04-2017

  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 11.10 uur. V.Y. (31j) reed op de Weertersteenweg achter B.S. (44j) uit Bree. Deze diende te remmen voor het verkeerslicht thv de Van Eycklaan. V.Y. merkte dit te laat op en reed er achterop. EAF.
  • Vechtpartij op Bosstraat te Maaseik om 23.55 uur. Twee cafeklanten hebben ruzie gehad en er zijn enkele klappen gevallen.
  • Smaad op Reselt te Dilsen om 13.15 uur. Een 75-jarige man uit Kinrooi heeft de politieploeg uitgescholden voor al het vuil van de straat omdat zij hem de toegang weigerden tot de Klaverstraat. Deze was afgesloten omwille van de carnavalsstoet te Rotem. Hij vertrok doch even later kwam hij nog eens terug en begon de politie opnieuw uit te schelden. PV smaad werd opgesteld.
  • Brand op B Henrylaan te Dilsen om 22.55 uur. Bewoners (gezin met 2 kinderen) zijn uit de woning. Betreft enkel rookontwikkeling. Is ontstaan toen de kat het elektrisch vuur heeft doen branden door erop te springen. Op het vuur stond een plastic potje dat beginnen smeulen is. Beide ouders bevangen door de rook en worden overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik voor controle. Kinderen van het gezin gaan mee met grootouders. Brandweer heeft woning geventileerd.

18-04-2017

  • Diefstal op Kantonsweg te Dilsen. Nummerplaten werden gestolen.