vrijdag 15 juni 2018

De kraan wordt dichtgedraaid!

14-06-2018
  • Inschrijving voertuig op Nielerlochstraat te Maaseik. Ter plaatse staat een voertuig met twee verschillende nummerplaten. Deze blijken geschrapt te zijn. Het voertuig is ook niet gekeurd en niet verzekerd. Takeling. Pv’s worden opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 23.36 uur. Een bestuurder is tegen een kraanvoertuig gereden en is daarna doorgereden. De ploeg komt het voertuig tegen en gaat over tot interceptie. De bestuurder R.Y. (46j) legt een positieve ademtest af. Intrekking rijbewijs. Ploeg gaat over tot vaststelling van de schade aan het kraanvoertuig. PV’s worden opgesteld.
15-06-2018
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Breeërweg te Maaseik. Een verkeersbord werd aangereden. Bruggen en Wegen werd ingelicht. Zij gingen het nodige doen. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Gremelsloweg te Maaseik om 13.34 uur. N.W. (51j) uit Opglabbeek wil met zijn scooter de parking oprijden. Net op dat moment rijdt T.C. (30j) uit Zutendaal achteruit, waardoor het tot een aanrijding komt. Geen gekwetsen. EAF wordt ingevuld.