vrijdag 1 juni 2018

Tegengehouden en aangehouden!

31-05-2018

  • Verkeersongeval op Scholtisplein te Maaseik om 11.49 uur. B.M. (77j) rijdt met de invalidenwagen over het zebrapad en komt aan de overkant in aanrijding met het stilstaande voertuig van S.N. (71j). Betrokkene raakt licht gewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 16.52 uur. Betreft een kop-staart-aanrijding aan de verkeerslichten tussen S.E. (22j) en W.P. (54j), beiden uit Kinrooi. Het EAF werd ingevuld. 
  • Drugs op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Tijdens een verkeerscontrole wordt een hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. De eigenaar wordt ter plaatse gearresteerd. Tijdens de huiszoeking treffen wij een in werking zijnde cannabisplantage aan. Verder onderzoek wordt gevoerd. Betrokkene is aangehouden en wordt opgesloten in de gevangenis.

01-06-2018

  • Brand van een woning op Markt te Maaseik om 6.59 uur. Door een blikseminslag is een keukenbrand ontstaan. De brandweer blust. In de naastgelegen panden wordt rookschade vastgesteld. De brandverzekering wordt gecontacteerd door de bewoners.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Venlosesteenweg te Maaseik om 10.05 uur. S.L. (23j) uit Opglabbeek merkt het stilstaande voertuig van O.M. niet op en rijdt frontaal tegen de achterzijde. Het EAF wordt door betrokkenen ingevuld. Ademtesten zijn Safe.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Stokkemerbaan te Dilsen-Stokkem om 10.22 uur. N.P. (57j) uit Bree reed achteruit om alsnog de gepasseerde inrit op te rijden. Hierbij merkte hij de scooter van H.N. (46j) uit Maaseik niet op, waarbij het tot een aanrijding kwam. Het EAF werd ingevuld. De documenten waren in orde. De bestuurders bliezen beiden Safe.
  • Diefstal van voertuig op Kanaalstraat te Dilsen-Stokkem. Het voertuig van R.H. werd gestolen. PV werd ten burele opgesteld.