vrijdag 29 juni 2018

Tweemaal prijs!

28-06-2018

  • Brand vegetatie op Ven te Maaseik om 11.10 uur. Betreft een brand in het veld achter het voetbalveld. Brandweer reeds ter plaatse bij onze aankomst. Brand is snel onder controle.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 15.34 uur. V.R. (42j) uit Heusden-Zolder wil zijn voertuig keren en stelt zich op aan de rechter kant van de rijbaan. De achterliggende motorfiets met als bestuurder O.S. (42j) uit Peer, wil dit voertuig voorbij rijden doch op dat moment wordt het keermanoeuvre uitgevoerd. Het komt tot een aanrijding waarbij de motorfietser ten val komt. EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval op Munnikenstraat te Maaseik om 18.39 uur. T.C. (53j) verleent met haar fiets geen voorrang aan A.A. (32j) die met zijn voertuig van rechts komt. Betrokkene wordt overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.
  • Onverantwoord rijgedrag op Maaseikerlaan te Maaseik om 22.25 uur. S.J. (42j) uit Hechtel-Eksel negeert een stopbevel aan een dispositief en rijdt tegen hoge snelheid weg. De ploeg kan het voertuig volgen en rijdt het even later klem. Betrokkene legt een positieve ademtest af. Het rijbewijs wordt ingehouden voor de duur van 6 uren. Het voertuig wordt ook getakeld nadat bestuurder opnieuw geïntercepteerd werd door onze ploeg en een ploeg van PZ Carma. Bestuurder zet daarna zijn weg te voet verder.

29-06-2018

  • Opzettelijke beschadigingen op Sportlaan te Maaseik. Het slot van een scooter werd gemanipuleerd. Verdachte(n) onbekend. Navolgend onderzoek wordt ingesteld.
  • Diefstal uit voertuig op Mortelveldstraat te Dilsen-Stokkem. Via de koffer krijgt de dader toegang. Uit het voertuig worden 2 draagbare DVD-spelers ontvreemd. Verder onderzoek volgt. 
  • Brand op Keyertstraat te Dilsen-Stokkem. Enkele coniferen vliegen in brand door de warmte. Het tuinhuisje eronder vat ook vuur. Door de wind slaat het vuur over naar de tuinen van de naastgelegen huizen. Brandweer ter plaatse en dooft het vuur.