woensdag 6 juni 2018

Hij liet de rode haan kraaien en vangt zichzelf!


05-06-2018

  • Verkeersongeval vlucht op de K Reeschapstraat te Maaseik om 16.45 uur. Het geparkeerd voertuig van V.C. (40j) werd aangereden. Via verse bandensporen komt de politieploeg bij een vrachtwagen die verder in de straat staat. Schade is overeenkomend. Chauffeur geeft aan niets gemerkt te hebben. Regeling wordt getroffen.
  • Wateroverlast op Slakkenstraat te Dilsen om 23.55 uur. In de straat is de waterleiding gesprongen en staat er een stuk van de straat blank door het water. Brandweer en watermaatschappij ter plaatse om het probleem op te lossen.
  • Vuurtje stoken op Allemansweg te Dilsen om 23.55 uur. Een landbouwer is een kapotte kraaienkooi aan het opstoken. Hij bejegent brandweer en politie arrogant. Factuur Brandweer en Gas-pv volgt.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 12.00 uur. W.T. (42j) uit Edegem is met zijn bedrijfswagen onopzettelijk doorheen een strook verse beton gereden. Schade wordt geregeld.
  • Winkeldiefstal op K Aertsplein te Maaseik. In de Albert Heijn brengt een man een kortingssticker van -35% aan op een bos bloemen, dit terwijl de bloemen niet in korting waren. Betrokkene betaalt de bloemen en verlaat vervolgens de winkel. De man kan geïdentificeerd worden en geeft de feiten vol schaamte toe en gaat de schade morgenvroeg regelen in de AH.