zondag 3 juni 2018

Midlife crisissen?


02-06-2018

  • Brand op Weertersteenweg te Maaseik om 22.45 uur. Bij aankomst zware rookontwikkeling in Blok G van de school. Brandweer heeft het vuur snel onder controle gekregen maar er is veel rookschade.
  • Diefstal op O Kerkstraat te Dilsen. Onbekenden hebben twaalf rode plastic bakken met producten gestolen bij de LIDL. De dozen stonden op een palet buiten aan de winkel omdat er te weinig plaats was in het magazijn.
  • Diefstal op Schoolstraat te Dilsen om 11.15 uur. Afgelopen nacht werd er diesel gestolen uit een geparkeerde trekker van een transportfirma. In de dieseltank werd een gat geboord/geslagen. Vermoedelijk heeft men alzo een jerrycan gevuld, de rest is op de parking van het CC en in de riolering gelopen.

03-06-2018

  • Moeilijkheden met dronken persoon op Rijksweg te Dilsen om 00.50 uur. Een 49-jarige man is helemaal in de olie een horecazaak binnengegaan. Daar heeft hij wat vrouwen lastiggevallen. Hij werd buitengezet.  
  • Openbare dronkenschap op Munnikenstraat om 01.10 uur. K.S. (46j) uit Lokeren zit in zijn voertuig. Hij is stomdronken. Aangezien betrokkene geen besef heeft van plaats en tijd en om verdere moeilijkheden te vermijden, wordt hij overgebracht naar de amigo ter ontnuchtering. 
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Hoogbaan om 04.30 uur. Een 45-jarige man is stomdronken naar huis gewandeld en zou onderweg belaagd zijn door 2 personen in een auto. Hij is dan gaan lopen en heeft zich verstopt in de tuin van zijn buurman tot onze aankomst. Zijn vriendin komt hem ophalen.