donderdag 28 juni 2018

Verwacht je aan het onmogelijke! 2 - 2 !!

          27-06-2018  • Verkeersongeval op de Dilserweg te Maaseik om 16.50 uur. E.D. (24j) uit Bree rijdt van Neeroeteren in de richting van Opoeteren. Thv de bakkerij wil J.A. (74j) oversteken met de fiets, beide bestuurders twijfelen enigszins waardoor de fietser in aanrijding komt met de wagen. De fietser werd naar het ziekenhuis gebracht.
  • Vechtpartij op K Aertsplein te Maaseik om 23.00 uur. Melding van vechtpartij tussen twee jongeren. Ter plaatse één partij aangetroffen. De andere is reeds naar huis, wenst verder geen tussenkomst, hebben ruzie gehad.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.00 uur. C.S. (23j) uit Maasmechelen wil op het laatste moment invoegen aan de rotonde. Dit aan hoge snelheid en volgens getuigen gebruik makende van zijn telefoontoestel. Hij is dan achterop V.M. gereden waardoor zij doorgeschoten is tot tegen U.K. (21j). Twee bestuurders met lichte kwetsuren naar ziekenhuis.
  • Brand op Driepaalhoeveweg te Dilsen om 17.15 uur. Een loonwerker ziet vanuit de verte vlammen op het veld. Oorzaak is onbekend, mogelijks een stuk glas dat door de zon voor een brand gezorgd heeft. Stuk van ongeveer 200 op 30 meter is in de vlammen gegaan. Enorme rookontwikkeling. Europalaan en Dilserweg in beide richtingen afgezet. Brandweer krijgt de brand snel onder controle. Nablussen. Omstreeks 19.00 uur werd het verkeer terug opengesteld.
  • Nachtlawaai op Heirbaan te Dilsen om 23.30 uur. Feestje bezig in de achtertuin om het afstuderen te vieren. Muziek werd stilgezet. 

    28-06-2018


  • Poging diefstal? op Javanastraat te Maaseik om 08.00 uur. Onbekenden hebben de poort geforceerd dewelke toegang geeft tot het terrein. Op het eerste zich niets gestolen.
  • Verkeersongeval op de Plattenhofweg te Maaseik om 08.45 uur. Busbestuurder H.G. (58) uit Ospel (NL) parkeerde op een parkeerhaven. Hij is dan te voet gaan kijken of hij de bus kon draaien op locatie. Bestuurder is dan ingestapt en heeft het maneuver uitgevoerd, hierbij reed hij de weg op doch kon de draai niet nemen. Bus rijdt achteruit en raakt hierbij met passagierszijde achteraan de paal van het bushokje. De paal plooit en het glas wordt verbrijzeld. Getuige denkt dat de busbestuurder de aanrijding niet eens gevoeld heeft.