zondag 21 juli 2019

Aan ieder een fijne Nationale feestdag!


20-07-2019

Verlies lading goederen op Kempenstraat/Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 10.47 uur. Een boer verliest een 30-tal balen stro van zijn lading. Deze worden opgeruimd. PV overlading zal worden opgesteld.
Verdacht voertuig op Burgemeester Philipslaan te Maaseik om 13.01 uur. Bij aankomst waren de eigenaars terug bij hun voertuig. Betrof een ouder echtpaar uit Duitsland. Het echtpaar was op zoek naar een B&B en was vergeten hun voertuig af te sluiten. Controle door de eigenaars leert ons dat er niets uit het voertuig werd ontvreemd. Alles in orde.
Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Waagstraat te Maaseik om 15.44 uur. In het aanrijden zien wij een Mini Cooper, welke over de parking aan de Waagstraat rijdt. Wij intercepteren het voertuig en stellen vast dat de 44-jarige Britse bestuurder dronken is. Betrokkene blaast positief. Hij kan de boete niet betalen, waardoor zijn wagen getakeld wordt. Het andere voertuig blijkt niet aangereden te zijn. Er is geen schade. PV alcohol wordt opgesteld.
Geluidshinder muziek op Rode Kruisstraat te Maaseik om 16.44 uur. Betreft muziek afkomstig van een evenement aan de Fuego. De bassen worden minder gezet. Er is geen hinder meer. 
Stormschade op Ketelstraat te Maaseik om 17.17 uur. Er is een boom op de elektriciteitsdraden gewaaid. Brandweer rijdt.
Begin van een brand op Vrietselstraat te Dilsen-Stokkem om 20.06 uur. Een bewoner was hout aan het opstoken. Brandweer blust het vuur.
Nachtlawaai muziek op Hepperstraat te Maaseik om 22.52 uur. Ramen en deuren werden gesloten. Geen overlast meer.
Nachtlawaai muziek op Bergeindestraat te Maaseik om 23.14 uur. De festiviteiten van de bivak waren net op hun eind. Ze gingen slapen.