woensdag 3 juli 2019

OMG!

02-07-2019

  • Brand op de Sportlaan te Maaseik om 17.00 uur. Bij de kinderopvang is een wasmand beginnen smeulen. De begeleiding van de opvang brengen de kinderen in veiligheid. Branweer verlucht de opvang.
  • Verkeersongeval vlucht op de O Kerkstraat te Dilsen om 11.00 uur. Onbekende heeft tegen geparkeerd voertuig van gereden. Getuige heeft het gezien. Overtreder wordt gecontacteerd.  PV opgesteld.
  • Sluikstorten op Eekhoornlaan te Dilsen om 14.30 uur. Kartonnen doos met zes plastic flessen werd achtergelaten.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.20 uur. G.J. (43j) uit Kinrooi reed met zijn trekker/oplegger op de rechterrijstrook te Rotem richting Maaseik. B.J. (72j) uit Kinrooi en passagier reden met zijn MG op de linkerrijstrook in de rijrichting van Maaseik. Ter hoogte van de rijstrookvermindering probeert de MG nog voor de trekker op de rechterrijstrook te geraken doch geraakt er niet voorbij waardoor deze op de borduur en onverharde middenberm terecht komt. Vervolgens gaat de MG dwars op de Rijksweg en wordt in de flank aangereden door de trekker. Uiteindelijk komt iedereen tot stilstand. Er zijn geen gewonden door het ongeval. Pv opgesteld.
  • Verdacht voertuig op Stationsstraat te Dilsen om 19.30 uur. Voertuig met vier inzittenden rijdt traag door de straat en er wordt gefilmd. Patrouille in omgeving met meerdere ploegen, geen voertuig meer kunnen aantreffen. Volgens getuige betreft het een donkerkleurig voertuig type Audi A7 met witte kentekenplaat met zwarte letters/cijfers. Voertuig kan geïdentificeerd worden via de camera’s, verder onderzoek.

03-07-2019

  • Verdacht voertuig en gedragingen op Weg naar As te Maaseik om 00.40 uur. Op een bosweg bevinden zich twee voertuigen. Twee mannen uit Oudsbergen en Genk worden gecontroleerd.