dinsdag 16 juli 2019

Nog geen jaren genoeg om tot verstand te komen?!

15-07-2019

  • Diefstal op Leeuwerikstraat te Maaseik. Afgelopen nacht werd de Jetski van een bewoner uit Bree gestolen aan de kade. Hij hoorde hem vannacht starten en wegvaren richting Ophoven. Hij heeft dan nog liggen rondrijden en de nummerplaat van een bestelbusje genoteerd, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de V Eycklaan te Maaseik om 15.15 uur. D.M. (78j) rijdt over de Van Eyklaan en slaat rechtsaf naar de parking van een appartementsgebouw. Fietser L.B. (26j) uit Maastricht (NL) komt op dat moment de bocht om en rijdt tegen het voertuig van de vrouw die geen voorrang verleent.
  • Diefstal op Bleumerstraat te Maaseik om 12.15 uur. Electrische fiets werd gestolen.
  • Sturen zonder rijbewijs/toevertrouwen voertuig/parkeren handicap/kinderstoeltje op O Kerkweg te Dilsen om 10.20 uur. Op de parking LIDL te Dilsen heeft een voertuig maar liefst twee plaatsen ingenomen. De politieploeg gaat over tot controle. Bestuurder betreft een 17-jarige jongen. De passagier betreft zijn 26-jarige zus dewelke ook geen rijbewijs kan voorleggen. Het éénjarig dochtertje van de zus zit gewoon los op de achterbank. Nodige pv’s lastens de bestuurder en de passagier worden opgesteld.
  • Sluikstorten op Krekeldries te Dilsen om 13.40 uur. Oude TV achtergelaten bij garage van bewoner.
  • Brand op Symfonielaan te Dilsen om 18.50 uur. Batterij van drone is aan het opladen in een woning. Deze is ontploft. Muren rondom stopcontact zwart geblakerd. Brandweer blust.