zaterdag 27 juli 2019

Hopelijk een waterslang?


26-07-2019

  • Brandbeveiliging op Bergeindestraat te Maaseik om 13.45 uur. In een bivak had men voorbereidingen gemaakt om op een open vuur te koken. Alles laten opruimen aangezien code oranje! Hen werd duidelijk gemaakt dat dit niet kan dus indien herhaling, PV.
  • Verkeersongeval op Kloosterbempden te Maaseik om 17.45 uur. Een passagier wil de ramen openen van zijn geparkeerd voertuig. Om de elektrische ramen te openen zet hij het contact op maar net iets te ver waardoor het voertuig naar voor schiet en in aanrijding kwam met de vitrine van een winkel. EAF.
  • Gevaarlijk dier op Borreshoefstraat te Dilsen om 18.30 uur. Thv de voordeur vinden bewoners een slang van een meter. De slang ligt onder de container. De politieploeg informeertbij de buurtbewoners of er iemand slangen heeft. De eigenaar wordt aangetroffen en had niet gemerkt dat er eentje ontsnapt was. Slang wordt meegenomen door de eigenaar.
  • Diefstal op Vossenbergstraat te Dilsen om 21.40 uur. Op een werf werd materiaal gestolen.

27-07-2019

  • Verkeersongeval op de Kinrooiersteenweg te Maaseik om 02.15 uur. T.A. (53j) uit Kinrooi rijdt in de richting van Kinrooi en komt na de bocht links van de rijbaan en rijdt frontaal tegen een boom. Bestuurster gekwetst naar het ziekenhuis.