vrijdag 5 juli 2019

Een goei peer gegeven...

04-07-2019

  • Defect voertuig op Borglaan te Maaseik. Er staat een voertuig met de voorruit kapot en de twee zijruiten half omlaag. Telefonisch contact met de eigenaar. Het voertuig gaat verplaatst worden.
  • Diefstal op Kloosterbempden te Maaseik. Aangifte van diefstal van een handscanner.
  • Verkeersongeval op Kasteelstraat te Maaseik om 16.33 uur. Aanrijding tussen 2 bestelwagens. Eén van de bestuurders komende uit de richting van Opoeteren werd verblind door de zon en was van zijn rijbaan afgeweken en frontaal tegen de andere bestelwagen gereden die kwam gereden uit de richting van As. De gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik. De brandweer kwam ter plaatse voor het zuiver maken van het wegdek. De voertuigen werden getakeld. PV werd opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kerkplein te Maaseik om 20.37 uur. Een geparkeerd voertuig is uit stilstand tegen een ander geparkeerd voertuig gebold. Wij stellen PV op. 
  • Verkeersongeval op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 21.34 uur. Een voertuig is uit de bocht gevlogen, over de kop gegaan en in de berm beland. Ziekenwagen ter plaatse voor verzorging van de bestuurder en passagier uit Peer. PV wordt opgesteld.

05-07-2019

  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 11.32 uur. Een 79-jarige bewoner gaat links afdraaien naar zijn oprit. Een 19-jarige bestuurder ziet dit te laat en rijdt achterop. De bestuurder van het eerste voertuig raakt licht gewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. Beide ademtesten zijn Safe. Een voertuig wordt getakeld via de verzekering.