zondag 7 juli 2019

De zonde der buren vormt de vreugde der mensen!


06-07-2019

  • Poging diefstal braak op Rijksweg te Dilsen om 14.00 uur. Kelderrooster afgenomen doch niet binnen.
  • Brand op Kapelhof te Dilsen om 21.00 uur. Een 17-jarige jongen was in de garagebox bezig met een gasbrander. Het piepschuim heeft vuur gevat. Brandweer blust. Aanpalende garageboxen werden gevrijwaard van rook- en waterschade.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 23.20 uur. G.S. (29j) slaat aan het kruispunt met de Europalaan linksaf, de Europalaan in. B.N. (47j) uit Genk rijdt over de Rijksweg richting Maasmechelen en komt in aanrijding  met het ander voertuig. Vijf licht gewonden. PV wordt opgesteld. 
  • Brand op Houtweg te Maaseik om 15.00 uur. Ter plaatse hebben de camping eigenaar en andere vakantiegangers het vuur reeds onder controle. Brandweer komt ter plaatse en blust na. Eigenaar van een caravan was onkruid aan het wegbranden en er is een vonk in de haag gewaaid. De haag, de voortent van de caravan en de parasol werden beschadigd door de brand.
  • Diefstal bromfiets op Hertstraat te Maaseik om 21.30 uur. Moto Aprilia Sportcity wordt gestolen. Getuigen zien twee allochtonen met de motorfiets vertrekken, gevolgd door een donker voertuig met Nederlands kenteken (vermoedelijk seat ibiza). Verder onderzoek.

07-07-2019

  • Poging diefstal braak??/dronken persoon Op Kleinbeekstraat te Maaseik om 04.00 uur. Bewoonster ziet een vrij grote man aan de camionette rommelen op de inrit. Zij vreest een inbraak. Politie ter plaatse. Betreft een dronken buurtbewoner die zich van huis vergiste. Heeft namelijk dezelfde bestelwagen.
  • Nachtlawaai Langs de Graaf te Dilsen om 00.30 uur. Betreft een "openlucht" 30-jarige feest met het nodige licht en geluid. Het feestje is niet aangemeld noch vergund. Muziek stiller laten zetten en GAS-PV opgesteld.