woensdag 10 juli 2019

Hij was fluit aan het spelen?

09-07-2019

  • Verkeersongeval op de O Kerkstraat te Dilsen om 10.20 uur. Aanrijding op LIDL parking tussen L.C. (35j) en M.L. (38j), EAF.
  • Brand op Rotsheide te Dilsen om 11.10 uur. Brandhaard is in de achtertuin. Bewoner geeft als uitleg dat zijn zitmaaier de schuldige is en het vuur in zijn bergje snoeiafval heeft laten ontstaan. Hij had het al eens proberen blussen en de tuinslang ligt er nog steeds bij. In ons bijzijn 'hervat' hij zijn bluswerken.
  • Poging oplichting op Schoolstraat te Dilsen om 13.40 uur. Een bewoner krijgt via whats app een bericht van iemand die zich "financieel" noemt. Er wordt gevraagd of hij een lening wenst af te sluiten. Hij stuurt zijn identiteitskaartgegevens en bankkaartgegevens door. Er wordt hem een contract verstuurd dat hij ondertekent. Dan eist de tegenpartij dat hij een bedrag van 600 euro (verzekering) overmaakt aan hen. Dan pas.... krijgt de bewoner het warm onder zijn voeten en stapt naar de politie. Er is nog geen nadeel.
  • Verkeersongeval op de Kruisveldstraat te Dilsen om 15.35 uur. Fietser D.R. (56j) uit Kinrooi is tegen openslaand portier van het geparkeerd voertuig van B.L. (68j) gereden. Hij is licht gekwetst.
  • Verkeersongeval op de A Sauwenlaan te Dilsen om 17.00 uur. V.A. (75j) rijdt tegen geparkeerde wagen van R.J. (22j) aan, EAF.
  • Pieletutteman op Nijverheidslaan te Dilsen om 18.00 uur. Komende van The Village, pad langs kanaal, iets voor de brug van de Boslaan, in de bosjes. Fietster ziet in de bosjes een naakte man, deze is aan het masturberen en aan het fluiten. Ter plaatse, niemand aangetroffen.