zondag 30 augustus 2020

Alcohol is slecht voor je gezondheid, vooral de volgende morgen!


29-08-2020
  • Moeilijkheden met persoon onder invloed op Sparrendal te Dilsen om 15.30 uur. Een 38-jarige man wordt onder invloed aangetroffen door enkele buren. Hij heeft een wonde aan zijn arm en aangezicht. Wordt overgebracht ter verzorging naar het ZOL Genk.
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Veeweide te Dilsen om 19.25 uur. Een dronken persoon zou ter plaatse verschillende mensen hebben geslagen. Ter plaatse ligt de 56-jarige man op de grond met een hoofdwonde. Hij is buiten westen. Hij wordt aangeduid als verdachte. Hij wordt met de ambulance overgebracht naar het ZOL Genk. Verder onderzoek volgt.
  • Nachtlawaai op Stationsstraat te Dilsen om 22.45 uur. Muziek stiller gezet en personen gaan naar binnen. 

30-08-2020
  • Loslopende dieren op Tivoli  te Dilsen om 01.30 uur. Paard gevangen en in weide gezet.
  • Moeilijkheden met personen/Sturen onder invloed op Tismansweg te Maaseik om 02.00 uur. Koppel heeft ruzie. Vrouw zal elders gaan verblijven. Dronken man ligt in bed. Enige tijd later ziet de politieploeg de man met de wagen rijden. Na een korte achtervolging kan hij geïntercepteerd worden. Betrokkene blaast P. Zijn rijbewijs wordt ingetrokken en hij wordt ter ontnuchtering in de amigo opgesloten.