donderdag 13 augustus 2020

Die hebben even pech gehad...


12-08-2020
  • Wegvervorming op Kersenweg/Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 15.40 uur. Verzakking van de weg over een stuk van 1 meter en 20 cm diep. Dienst der werken werd gebeld. Ze gaan iemand sturen voor signalisatie te plaatsen.
  • Niet-verzekering op Heirweg te Maaseik om 21.10 uur. Tijdens patrouille kruisen wij een Ferrari zonder kentekenplaat vooraan en met achteraan een reproductie kentekenplaat. Wij gaan over tot controle. Het voertuig is niet ingeschreven, niet gekeurd en niet verzekerd. Takeling voertuig. PV wordt opgesteld t.n.v. de 67-jarige bestuurder.
  • Verdacht persoon op Waterlozeweg te Maaseik om 22.05 uur. Melding van drie verdachte personen die van deur tot deur gaan en aangeven van Engie te zijn. Ter plaatse : doen nazicht in de omgeving, dit is echter negatief. Bij het oprijden van de Niesstraat merken wij twee bromfietsen op. Wij gaan over tot interceptie. We voeren een rollentest uit. Beide bromfietsen blijken opgedreven te zijn. Wij gaan over tot inbeslagname en takeling van de bromfietsen. PV’s worden opgesteld.