zondag 2 augustus 2020

Hoge nood...

01-08-2020

  • Inrit-/Uitritbelemmering op Bergeindestraat te Maaseik om 11.30 uur. Het voertuig staat reglementair geparkeerd. De eigenaar meldt dat het voertuig in panne staat. Na dit weekend zal het voertuig verplaatst worden.
  • Verdachte toestand op Saalweg te Dilsen-Stokkem om 21.50 uur. Wij houden een verdacht voertuig staande en gaan over tot controle van de inzittenden. Een hoeveelheid geld werd aangetroffen in het voertuig. Bijkomend werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen gevonden. De bestuurder legt een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs wordt voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig wordt ook getakeld op vermoeden van niet-verzekering omdat er geen documenten aan boord waren.  

02-08-2020

  • Moeilijkheden met een persoon op Markt te Maaseik om 01.10 uur. Op de markt is er veel volk aanwezig en zijn ze zeer luidruchtig. Ploeg ter plaatse. Op de Markt is niets vast te stellen. 
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 01.30 uur. De interventieploeg gaat over tot interceptie van een zwalpend voertuig. De 53-jarige bestuurder legt een positieve ademtest af. Betrokkene is geen houder van een geldig rijbewijs. In het voertuig wordt ook een honkbalknuppel aangetroffen. Deze wordt in beslag genomen. Er wordt ook nog een GAS-pv opgesteld wegens wildplassen.