woensdag 12 augustus 2020

Alerte bewoners, oef!


11-08-2020
  • Controle op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem om 14.34 uur. Een voertuig met een combinatie werd gecontroleerd. Betrokkene is geen houder van een geldig rijbewijs, technische schouwing verlopen, voertuig niet geldig ingeschreven noch een geldige verzekering. Takeling en proces-verbaal werd opgesteld.
  • Stormschade te Dilsen-Stokkem. Tussen 17.38 uur en 20.53 uur zijn er meerdere meldingen van omgevallen bomen in de Pannenhuisstraat, Dorpsstraat en de Boekweitstraat. Brandweer doet het nodige.

12-08-2020
  • Brand op Dekenskamp te Maaseik om 04.43 uur. De bewoners zijn wakker geworden van een rare rookgeur en hebben vastgesteld dat de droogkast aan het branden was. De man heeft dan onmiddellijk met een brandblusser het vuur geblust. Bij onze aankomst hangt er nog rook in de garage. Brandweer komt ter plaatse en blust en ventileert verder. Bewoners hebben tijdig de woning kunnen verlaten.
  • Oneffen wegdek op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem. Wegverzakking op de parking van een warenhuis. Drie voertuigen verplaatst en de stad komt nadars plaatsen.
  • Verkeersongeval op Maaseikerlaan te Maaseik om 13.25 uur. Betreft een aanrijding tussen een personenwagen en een bromfietser. De 17-jarige bestuurder van de bromfiets wordt verzorgd in het ziekenhuis voor lichte verwondingen. Allen blazen safe, documenten in orde.