woensdag 5 augustus 2020

Hybride vrachtwagen?


04-08-2020
  • Dronken persoon op Koningin Astridlaan te Maaseik om 17.53 uur. Er ligt aldaar een man op de grond. De melder vermoedt dat hij onder invloed is. Betreft een 34-jarige inwoner van Maaseik die op de bus aan het wachten is.
  • Verkeersongeval op Houtweg te Maaseik om 17.48 uur. Dit aan de kruising met de Venlosesteenweg. Een vrachtwagen heeft met de geladen container de bovenleiding van de elektriciteit geraakt. Hierdoor hangt de elektriciteitskabel heel laag. Ter plaatse nemen wij contact op met de bouwfirma die eigenaar is van de vrachtwagen alsook met Fluvius. Wordt onderling geregeld. Enkel stoffelijke schade.
  • Inbreuk signalisatie werf op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 20.34 uur. Verkeersborden C1's en C3’s worden aldaar en aan de Bleumerstraat opzij geschoven. Auto's rijden over de stalen platen hetgeen veel lawaai maakt. De verkeersborden werden door ons opnieuw geplaatst. De werfleider zal hierop aangesproken worden. Tevens extra toezicht door nachtploeg.
  • Gaslek op Steenweg naar Neeroeteren te Maaseik om 21.56 uur. Tijdens graafwerken met een machine werd de gasleiding geraakt waardoor er gas ontsnapt. Bij onze aankomst heeft de brandweer reeds de eerste maatregelen getroffen. Infrax even later ter plaatse om het nodige te doen.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 22.45 uur. Het betreft een aanrijding tussen een personenwagen en een scooter. Bij onze aankomst was het verkeersongeval reeds afgehandeld. De partijen kwamen overeen. Enkel stoffelijke schade.

05-08-2020
  • Sluikstorten op Venlosesteenweg. Er werden vuilzakken achter gelaten, richting Kessenich. Stad in kennis gesteld. Melding opgesteld.