zaterdag 8 augustus 2020

Geen weerstand op Weerstandersweg...

07-08-2020
  • Samenscholing op Weerstandersweg te Dilsen-Stokkem om 17.00 uur. De interventieploeg merkt tijdens patrouille op dat er zeer veel volk zit aan de plas in Bergerven. Auto's staan her en der geparkeerd. De bestuurders van de auto's hebben hierbij het verkeersbord C3 genegeerd. Onmiddellijke inningen hiervoor zullen worden opgesteld. Wij hebben iedereen de plaats doen verlaten, hetgeen vlot gebeurde. Identiteiten werden genoteerd. PV’s inzake het zwemverbod zullen worden opgesteld. Eén voertuig werd ook getakeld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 17.30 uur. Een 42-jarige bestuurster is om onbekende reden in aanrijding gekomen met een geparkeerde trekker. Ademtest was Safe. Het EAF werd ter plaatse ingevuld. Voertuig werd getakeld.
  • Verkeersongeval met vlucht op Spilstraat te Maaseik om 20.40 uur. Een BMW wijkt om onbekende reden uit naar rechts waardoor een 18-jarige bromfietser geraakt wordt, die daardoor ten val komt. Een getuige heeft de nummerplaat kunnen noteren. PV wordt opgesteld.


08-08-2020

  • Nachtlawaai personen op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 0.20 uur. Ter plaatse niets hoorbaar. Geen gasten meer aanwezig, de muziekinstallatie is niet in werking. Enkel een aantal mensen die nog wat aan het opruimen waren. Men geeft aan zeker geen overlast te gaan veroorzaken en na het opruimen af te gaan sluiten.