zaterdag 15 augustus 2020

Blij en niet blij met de ontdekking...

14-08-2020
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rode Kruisstraat te Maaseik. Aangifte ten burele van een aanrijding van een geparkeerd voertuig. Zeer lichte schade aan de wagen. Mogelijks heeft de bestuurder van het aanrijdende voertuig de aanrijding niet gevoeld. Er wordt proces-verbaal opgesteld.
  • Inrit-/Uitritbelemmering op Senator G. Ruttenstraat te Dilsen-Stokkem om 14.35 uur. Ter plaatse was het voertuig juist vertrokken.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kantonsweg/Ritserstraat te Dilsen-Stokkem om 19.35 uur. Een 65-jarige bestuurder raakt verblind door de zon en verlaat de rijbaan langs links om vervolgens tegen een openbare zitbank te rijden. Betrokkene is niet gekwetst. Ademtest is positief. Hij krijgt 6 uren rijverbod. Voertuig wordt getakeld.
  • Nachtlawaai muziek op Gerriskapelstraat te Maaseik om 23.15 uur. Er was een feestje bezig. Muziek werd uit gezet.

 15-08-2020
  • Verkeersongeval op Driepaal te Dilsen-Stokkem om 03.00 uur. Tijdens patrouille zien we in de gracht oranje pinkers knipperen. Wij keren en treffen een voertuig ondersteboven in de dichtbegroeide gracht aan. De 30-jarige bestuurder uit Maaseik zit nog in het voertuig maar hij kan er niet uit. Het voertuig zit gekneld tussen de bomen en de struiken. De brandweer en de ambulance komen ter plaatse. Ademtest was positief. Het rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen. De bestuurder gaat mee met de ambulance. Het voertuig wordt getakeld.
  • Nachtlawaai machines op Ketelstraat te Maaseik om 06.30 uur. Ploeg ter plaatse. Er blijken klinkerwerken bezig te zijn. Einde van de werken. Alles laten opruimen en naar huis gestuurd.