zondag 14 november 2021

Een korte vlucht...

 13-11-2021

  • Sturen onder invloed op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 15.06 uur. Tijdens patrouille merkt de ploeg een voertuig op welk aan hoge snelheid vertrekt aan een winkel. Het voertuig wordt staande gehouden en de bestuurder wordt geïdentificeerd. V.N (32) uit Dilsen-Stokkem legt een positieve ademtest af, het rijbewijs wordt ingehouden voor 6 uren. PV’s worden opgesteld.
  • Openbare dronkenschap op Bosstraat te Maaseik om 21.59 uur. E.A (33) uit Maaseik staat in het midden van de straat. De man heeft een fles sterke drank vast en staat wankel op zijn benen. E.A is verbaal agressief naar voorbijgangers en is niet voor rede vatbaar. Betrokkene wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel ter ontnuchtering.
14-11-2021
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op Gremelsloweg te Maaseik om 04.54 uur. Er werd een verkeersgeleider geraakt ter hoogte van de Gremelsloweg. Ter plaaste werden enkele onderdelen van een voertuig aangetroffen. Na de nodige opzoekingen wordt de eigenaar van het voertuig gevonden. De wagen staat total loss aan de woning. Wegen en verkeer in kennis gesteld. PV.